Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Metalen rolmaten bestellen

METALEN ROLMATEN BEDRUKKEN 

Onze metalen rolmaten bedrukken wij met uw bedrijfsnaam of -logo op de manier die u voor ogen heeft. Alle metalen rolmaten uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en zijn allemaal geijkt volgens Europese normen. De rolmaten zijn in diverse lengtes tot wel 9 meter te bestellen. Ons assortiment bevat verschillende metalen rolmaten met ieder aparte specificaties. Zo hebben we een rolmaat met karabijnhaak die ervoor zorgt dat men de rolmaat gemakkelijk mee kan nemen. Ook hebben we een rolmaat met extra grip.

BEDRUKTE METALEN ROLMATEN 

Bedrukte metalen rolmaten zijn een uitstekende giveaway. Onze metalen rolmaten hebben allerlei opties op het gebied van bedrukking. Uw bedrijfsnaam of -logo kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. In enkele gevallen kan de rolmaat ook met een doming bedrukt worden. Een doming sticker zorgt voor een sterke glimlaag en wordt precies op de uitsparing geplaatst. De doming laag beschermd de bedrukking en zorgt tevens voor een luxe en exclusieve uitstraling. Zou u willen weten hoe uw bedrijfsnaam of -logo op een metalen rolmaat staat? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden! Wij sturen u graag een digitale drukproef toe. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rolmaten onbedrukt te laten.

METALEN ROLMATEN BESTELLEN 

Bij Rolmaatwereld kunt u gemakkelijk uw metalen rolmaten bestellen. Rolmaten zijn onmisbaar voor klussers, bouwvakkers en timmermannen. Op de bouw heeft dan ook iedereen een rolmaat nodig. Metalen rolmaten zijn stevig en zijn daarom ideaal voor deze werkomstandigheden. Ook is het altijd handig om een rolmaat thuis te hebben liggen. Een metalen rolmaat is daarom het perfecte relatiegeschenk voor uw zakenrelaties. Bestel uw metalen rolmaten gemakkelijk en snel via Rolmaatwereld!

9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021